Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvenció Diputació de Lleida del Pla economic per a ens locals en l’àmbit de la cultura de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida del 2020

DIJOUS 06 AGOST 2020

Per Decret de la Presidència numero 268, d’1 de juliol de 2020, es deixa constància de l’aprovació definitiva del Pla economic per a ens locals en l’àmbit de la cultura de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida per a l’any 2020; , i pel qual s’atorga a l’EMD El Talladell, una subvenció per import de 1.645,00 €, per al finançament de les despeses corrents derivades de de les seguents activitats:

  1. Ensenyaments musicals: Les despeses pròpies dels centres que imparteixen ensenyaments musicals que comporten l’obtenció d’un títol oficial o un certificat dels estudis realitzats.
  2. Activitats culturals i artistiques:
    1. Activitats de dinamització cultural: concursos, certamens, trobades, aplecs, diades, setmanes culturals, activitats de promocio de la lectura, festes temàtiques de cultura popular, cercaviles de foc, representacions i activitats de cultura popular i tradicional.
    2. Activitats artistiques: pintura, fotografia, musica, teatre, dansa, circ, i qualsevol altra manifestacio artistica, i suport a la creacio i produccio artistica (inclosos festivals i programacions estables d’ambits culturals) i produccio audiovisual (DVD, CD...).
    3. Activitats de promoció i difusió cultural: cursos, exposicions, conferències, trobades, jornades, tallers, seminaris, congressos, premis de qualsevol modalitat artística, treballs i estudis de recerca i documentació.
  3. Edició de revistes o altres publicacions periòdiques i originals de publicacions de caràcter local o comarcal de les terres de Lleida, tant en suport paper com en suport electrònic, i en llengua catalana o occitana.
  4. Actuacions adrecades a la preservació de la programació cinematogràfica regular en ambits rurals, en sales de cinema de titularitat de l’ens local.

        

Galeria d'imatges